Cum comand?

Este foarte simplu.
Dati click pe butonul "cumpara", aferent produsului dorit. Apoi in dreapta, la cosul de cumparaturi dati click pe " vezi cos". Treceti cantitatea dorita, in comanda, sau lasati un mesaj, in caseta, inainte de a da click pe butonul "trimite". De asemeni trebuie sa completati toate campurile obligatorii (*), si trebuie sa aveti cont, sa va logati, pentru a putea finaliza comanda.
Aveti optiunea de a va edita in contul dvs. personal ChocoGift, adresele de livrare, sau de facturare, sa alegeti daca doriti comanda ca persoana fizica sau juridica.
IMPORTANT: daca optati pt facturare persoana fizica, este obligatoriu sa treceti CNP-ul real, la datele de facturare, altfel suntem nevoiti sa anulam comanda.
 Veti primi un email de confirmare a comenzii, apoi un alt e-mail cu validarea comenzii, insotit de factura proforma, finala, cu toate celelalte costuri aferente comenzii dvs.( transport, personalizare mesaj, ambalare speciala).
Transportul se efectueaza prin Urgent Curier si NU intra in costul produselor. Doar la acele cadouri unde exista oferta "livrare gratuita", nu platiti transportul, pana in punctul de lucru din orasul/judetul dvs.

Program livrari:
Luni-Vineri, pana in orele 14,00  

Mai multe informatii: 0731.500.700 sau pe e-mail: [email protected]