Tulip Auriu mic marturii

Daca doriti sa aveti o nunta cu adevarat speciala, alegeti cutiute speciale pentru marturiile dulci din ciocolata personalizata, ce vor fi asezate pe mese, fiecarui invitat, care va onoreaza si este alaturi de dvs. la acest unic eveniment din viata dvs.
Cutiutele sunt pentru marturii de 3/3 cm sau 4/4 cm, si incap in cutiuta,1 sau 2 buc

*ciocolata din fotografie este doar ca model, nu intra in pretul cutiei. la cerere se pot lega fundite asortate, costul lor fiind de 1,00 ron

Cod produs: CM24

Personalizati ciocolata

  Afisati informatiile
Va puteti personaliza tabletele de ciocolata, marturiile, felicitarile din cadouri cu orice text, mesaj, logo, sigla sau chiar poza.
Produsele din ciocolata sunt naturale 100%, personalizarea lor realizandu-se tot cu ciocolata. Tabletele din ciocolata se lucreaza manual, la cele mai inalte standarde, cu certificare europeana HACCP, astfel, intr-un timp relativ scurt puteti avea o ciocolata personalizata. Puteti alege dintr-o multitudine de forme si dimensiuni sau va putem realiza o forma speciala, la cerere.

Costul unei personalizari:
- pentru ciocolata din cadoul ales: 50,00 ron (pt. 1-3 tablete mari sau maxim 30 banuti)
- pentru marturii de nunta, botez, aniversari: 95,00 ron
- pentru persoane juridice: 190,00 ron

In cazul in care doriti o personalizare cu fotografie, costurile, atat la tabletele dorite, cat si la matrita necesara personalizarii se ridica cu 20%. In cazul in care doriti mai multe mesaje ( personalizari), acestea necesita mai multe matrite, deci costurile se modifica in functie de numarul matritelor.

Timp de executie:
- intre 5-7 zile pentru ciocolata din cadouri;
- intre 14-21 zile pentru marturii;
- intre 14-30 zile pentru cantitatile mari ( termenele sunt aproximative)

* pentru comenzile in sistem de urgenta se aplica o taxa suplimentara de 20% din valoarea comenzii

2 Ron
Stoc: 65