Cutie Cadou cu chesa

  Eleganta cutia cu diferite mesaje si forme de ciocolata marca ChocoGift, se poate oferi celor dragi la aniversari, sau partenerilor de afaceri. In diverse ocazii, cadoul ChocoGift va ajuta sa surprindeti intr-un mod inedit.  
 Cutia contine o felicitare de 10/10 cm o felicitare de 5/10 cm si doua mini-felicitari de 5/5 cm  sau felicitare mare cu 4 mini-felicitari de 5/5 cm 
     
*comanda minima este de 20 de bucati  
 **o comanda cu tablete generice nu necesita costuri suplimentare ( matrita de personalizare), dar va contine un mixt de mesaje ( toate personalizarile existente pe matrita generica), deci nu se poate alege un singur mesaj.  
 
 
 
 

Cod produs: E628

Personalizati ciocolata

  Afisati informatiile
Va puteti personaliza tabletele de ciocolata, marturiile, felicitarile din cadouri cu orice text, mesaj, logo, sigla sau chiar poza.
Produsele din ciocolata sunt naturale 100%, personalizarea lor realizandu-se tot cu ciocolata. Tabletele din ciocolata se lucreaza manual, la cele mai inalte standarde, cu certificare europeana HACCP, astfel, intr-un timp relativ scurt puteti avea o ciocolata personalizata. Puteti alege dintr-o multitudine de forme si dimensiuni sau va putem realiza o forma speciala, la cerere.

Costul unei personalizari:
- pentru ciocolata din cadoul ales: 50,00 ron (pt. 1-3 tablete mari sau maxim 30 banuti)
- pentru marturii de nunta, botez, aniversari: 95,00 ron
- pentru persoane juridice: 190,00 ron

In cazul in care doriti o personalizare cu fotografie, costurile, atat la tabletele dorite, cat si la matrita necesara personalizarii se ridica cu 20%. In cazul in care doriti mai multe mesaje ( personalizari), acestea necesita mai multe matrite, deci costurile se modifica in functie de numarul matritelor.

Timp de executie:
- intre 5-7 zile pentru ciocolata din cadouri;
- intre 14-21 zile pentru marturii;
- intre 14-30 zile pentru cantitatile mari ( termenele sunt aproximative)

* pentru comenzile in sistem de urgenta se aplica o taxa suplimentara de 20% din valoarea comenzii

30 Ron
Stoc: 10
Cadouri corporate, marca ChocoGift, din ciocolata personalizata, cu sigla si logoul companiei dvs, va ajuta in a va promova propria afacere. De asemeni este o forma inedita si neconventionala de reclama, prin personalizarea unei bucatele de ciocolata!
Personalizarea se realizeaza direct pe ciocolata...tot cu ciocolata!