Ciocolata personalizata ChocoGift
Marturii pentru nunta si botez, din ciocolata personalizata
Povestea ciocolatelelor de pe pernele hotelurilor
Obiceiul hotelierilor de a lasa o bomboana de menta, ciocolata pe pernele noilor clienti nu a inceput cu mult timp in urma, conform publicaţiei „Huffington Post”.
Gestul a devenit popular în anii ’50, iar persoana care l-a inspirat este actorul Cary Grant. Totul a inceput cand acesta a fost cazat la luxosul hotel Mayfair, din St. Louis, Missouri, Statele Unite. Era, de altfel, un oaspete frecvent. Odata, în timpul casatoriei cu cea de-a treia sotie a sa, actrita Betsy Drake, Grant si-a facut aparitia la hotel cu una dintre amantele sale. Potrivit povestii, femeia a ajuns intr-una din seri inaintea actorului in apartamentul in care isi consumau amorul, unde a descoperit o alee „desenata” cu ciocolatele, care incepea in living si continua pana in dormitor, pe perne.
Directorul hotelului a aflat de aleea de ciocolata, cel mai probabil pentru ca personalul hotelier s-a ocupat de procurarea ciocolatelor şi de aşezarea lor. Bărbatului i-a placut atat de mult ideea, încat a inceput sa intampine oaspetii cu ciocolatele asezate pe pernele din dormitor. Alte sute de hoteluri au adoptat apoi gestul, desi hotelul Mayfeir a renuntat după cativa ani. Cand acesta a fost vandut si transformat in Hotel Mangolia St. Louis în luna august a anului trecut, traditia a fost reluata.
Articol preluat de aici
Sa celebram iubirea, cu ChocoGift!
Legenda spune ca un preot crestin casatorea in secret cuplurile de pe vremea Imparatului roman, Claudiu al II-lea, Acest crud Imparat, interzisese casatoria, pentru a forta barbatii sa mearga la razboi. Afland acest lucru, Imparatul l-a intemnitat, spunandu-i sa mearga la razboi si sa renunte la crestinism. Dar preotul Valentin a refuzat, motiv pentru care a fost condamnat la moarte. Tot legenda spune, ca pe toata perioada intemnitarii, oropsitul preot, a trimis scrisori de adio tutoror prietenilor, scrisori pe care le semna „Sa-ti amintesti de Valentin al tau”. Se presupune ca a fost executat pe data de 14 februarie, anul 269, sau 270. De aceea, in amintirea acestui preot caresi-a sacrificat viata, in numele iubirii si al sfintei casatorii,
Valentine’s Day, adica 14 februarie, este ziua in care noi oamenii, am simtit nevoia sa celebram iubirea. Motiv pentru care, pe langa exprimarea sentimentelor, apelam la mici surprize, pentru persoana iubita. iar succesul cel mai mare il au cadourile din ciocolata. Pentru ca oricine se bucura sa savureze o bucatica aromata de ciocolata.
ChocoGift, face diferenta! Deoarece cadourile dulci pentru Ziua Indragostitilor, de la ChocoGift, contin inimioare-felicitari, care transmit mesaje dulci persoanei dragi, fiind ciocolata personalizata. Mai mult cadourile dulci, ChocoGift, sunt cadouri pentru toate buzunarele, si in plus, le adaptam fiecarui buget, sau dorinta a fiecaruia. O echipa de profesionisti va ofera consiliere in alegerea cadoului perfect, functie de evenimentul dvs.
Incercati acum, cadourile dulci, pentru Valentine’s Day, de la Chocogift. Exprimati-va sentimentele direct pe o felicitare-inima din ciocolata personalizata. Si, in plus, profitati de oferta saptamanii pentru Valentine’s Day, beneficiind de reducerile dulci. Stocurile sunt limitate!
Legenda cadourilor lui Moș Nicolae
Păi ea sună cam aşa( varianta simplificată): un tată sărac şi fără suflet, a vrut să-şi vândă cele trei fiice, că să se îmbogăţească, deşi ele îşi doreau să se mărite. Dar erau foarte sărace şi nu aveau zestre. Moş Nicolae auzind necazul fetelor, a decis să le ajute, să-şi împlinească visul. Astfel că într-o noapte friguroasă, a aruncat o pungă de galbeni pe geamul fetei cele mai mari, ca să se poată mărita. Şi la scurt timp fata s-a măritat. La fel a făcut şi în următorii doi ani, le-a ajutat pe celelalte două fete, să se mărite, evitând să fie văzut de tatăl hain. De atunci, el face cadouri, fără să se arate, celor mici. Intră în secret în casă, şi lasă cadouri copiilor. Cei neasculatori primesc nuiele, cei cuminţi au ghetuţele pline cu dulciuri. Întrebarea copilăriei, când se apropie noaptea de 5 spre 6 decembrie: ” pe unde intră Moş Nicolae în casă, că să umple ghetuţele?” Va amintiţi? Întrebare predată ca o ştafetă tuturor generaţiilor. Continuarea
Iarna, anotimpul cadourilor
Acesta este cel mai bogat anotimp…în cadouri. Luna cadourilor, la români, începe de prin noiembrie şi se termină pe la jumătatea lui ianuarie. O lună extinsă. Pentru că sărbătorim mulţi Sfinţi pe metru pătrat, pentru că este Crăciunul, şi Anul Nou, şi Boboteaza…o ţinem tot într-un chef . Care chef are la baza băutura, mâncarea şi cadourile. Iar acestea din urmă sunt cele mai savurate, pentru că cine nu radiază atunci când primeşte un cadou? Deşi e anotimpul rece…ne încălzim sufletele cu bucuria cadourilor oferite şi primite. Pe lângă o binemeritată vacanţă, după un an istovitor! O excursie la munte, un coş plin cu bunătăţi, un parfum sau o băutură fină, o felicitare, bilete la un concert, toate acestea, pe lângă multe altele( functie de buget si dispozitie) se pot oferi cu diverse ocazii, dar mai ales în perioada sărbătorilor de iarnă. Dar cele mai frumoase şi aducătoare de bucurii, sunt cadourile personalizate, inedite, care redau surprize adevărate.