10 ani

Aniversam cu voi, cei 10 ani de activitate! Aniversam 10 ani de cand indulcim evenimentele voastre! 10 ani in care mesajele dulci, din ciocolata, au ajuns la voi! 10 ani de munca asidua pentru a deveni mai creativi si mai buni in ceea ce facem!
VA MULTUMIM PENTRU INCREDEREA ACORDATA.
VA MULTUMIM PENTRU APRECIERILE PRIMITE!
Echipa ChocoGift

In luna iunie, toate produsele ChocoGift, beneficiaza de reducere de 20%! NU ratati! Comandati acum!

10anisite Continuarea

Share
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://www.chocogift.ro/blog/">
Follow by Email
PINTEREST

Povestea ciocolatelelor de pe pernele hotelurilor

Obiceiul hotelierilor de a lasa o bomboana de menta, ciocolata pe pernele noilor clienti nu a inceput cu mult timp in urma, conform publicaţiei „Huffington Post”.
Gestul a devenit popular în anii ’50, iar persoana care l-a inspirat este actorul Cary Grant. Totul a inceput cand acesta a fost cazat la luxosul hotel Mayfair, din St. Louis, Missouri, Statele Unite. Era, de altfel, un oaspete frecvent. Odata, în timpul casatoriei cu cea de-a treia sotie a sa, actrita Betsy Drake, Grant si-a facut aparitia la hotel cu una dintre amantele sale. Potrivit povestii, femeia a ajuns intr-una din seri inaintea actorului in apartamentul in care isi consumau amorul, unde a descoperit o alee „desenata” cu ciocolatele, care incepea in living si continua pana in dormitor, pe perne.

Directorul hotelului a aflat de aleea de ciocolata, cel mai probabil pentru ca personalul hotelier s-a ocupat de procurarea ciocolatelor şi de aşezarea lor. Bărbatului i-a placut atat de mult ideea, încat a inceput sa intampine oaspetii cu ciocolatele asezate pe pernele din dormitor. Alte sute de hoteluri au adoptat apoi gestul, desi hotelul Mayfeir a renuntat după cativa ani. Cand acesta a fost vandut si transformat in Hotel Mangolia St. Louis în luna august a anului trecut, traditia a fost reluata.

Articol preluat de aici

Share
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://www.chocogift.ro/blog/">
Follow by Email
PINTEREST

Sa celebram iubirea, cu ChocoGift!

happy

Legenda spune ca un preot crestin casatorea in secret cuplurile de pe vremea Imparatului roman, Claudiu al II-lea, Acest crud Imparat, interzisese casatoria, pentru a forta barbatii sa mearga la razboi. Afland acest lucru, Imparatul l-a intemnitat, spunandu-i sa mearga la razboi si sa renunte la crestinism. Dar preotul Valentin a refuzat, motiv pentru care a fost condamnat la moarte. Tot legenda spune, ca pe toata perioada intemnitarii, oropsitul preot, a trimis scrisori de adio tutoror prietenilor, scrisori pe care le semna „Sa-ti amintesti de Valentin al tau”. Se presupune ca a fost executat pe data de 14 februarie, anul 269, sau 270. De aceea, in amintirea acestui preot caresi-a sacrificat viata, in numele iubirii si al sfintei casatorii,

Valentine’s Day, adica 14 februarie, este ziua in care noi oamenii, am simtit nevoia sa celebram iubirea. Motiv pentru care, pe langa exprimarea sentimentelor, apelam la mici surprize, pentru persoana iubita. iar succesul cel mai mare il au cadourile din ciocolata. Pentru ca oricine se bucura sa savureze o bucatica aromata de ciocolata.

ChocoGift, face diferenta! Deoarece cadourile dulci pentru Ziua Indragostitilor, de la ChocoGift, contin inimioare-felicitari, care transmit mesaje dulci persoanei dragi, fiind ciocolata personalizata. Mai mult cadourile dulci, ChocoGift, sunt cadouri pentru toate buzunarele, si in plus, le adaptam fiecarui buget, sau dorinta a fiecaruia. O echipa de profesionisti va ofera consiliere in alegerea cadoului perfect, functie de evenimentul dvs.

Incercati acum, cadourile dulci, pentru Valentine’s Day, de la Chocogift. Exprimati-va sentimentele direct pe o felicitare-inima din ciocolata personalizata. Si, in plus, profitati de oferta saptamanii pentru Valentine’s Day, beneficiind de reducerile dulci. Stocurile sunt limitate!

Share
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://www.chocogift.ro/blog/">
Follow by Email
PINTEREST

Legenda cadourilor lui Moș Nicolae

Mos Nicolae

Păi ea sună cam aşa( varianta simplificată): un tată sărac şi fără suflet, a vrut să-şi vândă cele trei fiice, că să se îmbogăţească, deşi ele îşi doreau să se mărite. Dar erau foarte sărace şi nu aveau zestre. Moş Nicolae auzind necazul fetelor, a decis să le ajute, să-şi împlinească visul. Astfel că într-o noapte friguroasă, a aruncat o pungă de galbeni pe geamul fetei cele mai mari, ca să se poată mărita. Şi la scurt timp fata s-a măritat. La fel a făcut şi în următorii doi ani, le-a ajutat pe celelalte două fete, să se mărite, evitând să fie văzut de tatăl hain. De atunci, el face cadouri, fără să se arate, celor mici. Intră în secret în casă, şi lasă cadouri copiilor. Cei neasculatori primesc nuiele, cei cuminţi au ghetuţele pline cu dulciuri. Întrebarea copilăriei, când se apropie noaptea de 5 spre 6 decembrie: ” pe unde intră Moş Nicolae în casă, că să umple ghetuţele?” Va amintiţi? Întrebare predată ca o ştafetă tuturor generaţiilor. Continuarea

Share
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://www.chocogift.ro/blog/">
Follow by Email
PINTEREST

Iarna, anotimpul cadourilor

cadouri chocogift

cadouri chocogift

Acesta este cel mai bogat anotimp…în cadouri. Luna cadourilor, la români, începe de prin noiembrie şi se termină pe la jumătatea lui ianuarie. O lună extinsă. Pentru că sărbătorim mulţi Sfinţi pe metru pătrat, pentru că este Crăciunul, şi Anul Nou, şi Boboteaza…o ţinem tot într-un chef . Care chef are la baza băutura, mâncarea şi cadourile. Iar acestea din urmă sunt cele mai savurate, pentru că cine nu radiază atunci când primeşte un cadou? Deşi e anotimpul rece…ne încălzim sufletele cu bucuria cadourilor oferite şi primite. Pe lângă o binemeritată vacanţă, după un an istovitor! O excursie la munte, un coş plin cu bunătăţi, un parfum sau o băutură fină, o felicitare, bilete la un concert, toate acestea, pe lângă multe altele( functie de buget si dispozitie) se pot oferi cu diverse ocazii, dar mai ales în perioada sărbătorilor de iarnă. Dar cele mai frumoase şi aducătoare de bucurii, sunt cadourile personalizate, inedite, care redau surprize adevărate.

Share
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://www.chocogift.ro/blog/">
Follow by Email
PINTEREST