Ambalare Chocogift

Solicitati ambalare Chocogift!


Conceptul chocogift consta intr-o ambalare speciala, deosebita, foarte eleganta si sofisticata. La comanda, va putem ambala cadoul solicitat, in diferite materiale( tesaturi), la care se aplica accesorii de foarte buna calitate( import UE), intr-o armonie perfecta cu materialele necesare ambalarii. Produsele ce se regasesc in cadou sunt si ele ambalate individual, si accesorizate, in aceeasi armonie.

 

* cos de dimensiune medie

 * culorile ambalajului: rosu, auriu, argintiu, negru, verde, mov, fucsia,Oferiti cadouri dulci...oferiti ChocoGift!

 


Cod produs:

Personalizati ciocolata

  Afisati informatiile
Va puteti personaliza tabletele de ciocolata, marturiile, felicitarile din cadouri cu orice text, mesaj, logo, sigla sau chiar poza.
Produsele din ciocolata sunt naturale 100%, personalizarea lor realizandu-se tot cu ciocolata. Tabletele din ciocolata se lucreaza manual, la cele mai inalte standarde, cu certificare europeana HACCP, astfel, intr-un timp relativ scurt puteti avea o ciocolata personalizata. Puteti alege dintr-o multitudine de forme si dimensiuni sau va putem realiza o forma speciala, la cerere.

Costul unei personalizari:
- pentru ciocolata din cadoul ales: 50,00 ron (pt. 1-3 tablete mari sau maxim 30 banuti)
- pentru marturii de nunta, botez, aniversari: 95,00 ron
- pentru persoane juridice: 190,00 ron

In cazul in care doriti o personalizare cu fotografie, costurile, atat la tabletele dorite, cat si la matrita necesara personalizarii se ridica cu 20%. In cazul in care doriti mai multe mesaje ( personalizari), acestea necesita mai multe matrite, deci costurile se modifica in functie de numarul matritelor.

Timp de executie:
- intre 5-7 zile pentru ciocolata din cadouri;
- intre 14-21 zile pentru marturii;
- intre 14-30 zile pentru cantitatile mari ( termenele sunt aproximative)

* pentru comenzile in sistem de urgenta se aplica o taxa suplimentara de 20% din valoarea comenzii

20 Ron
Stoc: 10
Cadourile dulci, marca Chocogift, au o ambalare standard, in pungute transparente, sau, la cerere, pot avea o ambalare speciala, cu accesorizare deosebita.

Oferiti cadouri speciale, oferiti Chocogift!